Κατέβασαν ρολά για το υπόλοιπο καλοκαίρι εστιατόρια και μπαρ στην Πάρο

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κατέβασαν ρολά για το υπόλοιπο καλοκαίρι εστιατόρια και μπαρ στην Πάρο
«Η σεζόν έχει τελειώσει» εκτιμούν ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ στην Πάρο, όπως λέει στο insider.gr o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργος Καββαθάς.

Τα νέα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό που τέθηκαν σε ισχύ από το πρωί του Σαββάτου, οδήγησαν αρκετούς επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάρο, στην απόφαση να κλείσουν τα καταστήματά τους για το υπόλοιπο του καλοκαιριού.

Όπως λέει στο insider.gr ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων Γιώργος Καββαθάς, αρκετοί ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ σε Νάουσα και Παροικιά, προχώρησαν σε κλείσιμο των επιχειρήσεών τους μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, θεωρώντας πως η καλοκαιρινή σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Με τα καταστήματα να κλείνουν στις 12 τα μεσάνυχτα και τους περιορισμούς που ισχύουν όσον αφορά στα άτομα, οι επιχειρηματίες εκτιμούν ότι δεν υπάρχει λόγος να κρατάνε τα μαγαζιά τους ανοιχτά, με όλα τα λειτουργικά έξοδα να «τρέχουν».

Ο κ. Καββαθάς εκφράζει μάλιστα την ανησυχία του ότι ανάλογα θα κινηθούν και αρκετοί επιχειρηματίες στις υπόλοιπες περιοχές που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα, ανάμεσα τους από σήμερα και στην Αττική.

Διαφορετικός ο φετινός Δεκαπενταύγουστος

Επιχειρηματίες του νησιού περιγράφοντας την εικόνα στην Πάρο το περασμένο Σαββατοκύριακο, κάνουν λόγο για έναν πολύ διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, στο νησί.

«Ο κόσμος είναι ανήσυχος, αρκετά μαγαζιά έχουν ήδη κλείσει και πολλοί πλέον αναχωρούν από την Πάρο καθώς με όσα ακούνε, φοβούνται για ένα δεύτερο lockdown και θέλουν να επιστρέψουν. Το ίδιο ισχύει και για αρκετούς φοιτητές που εργάζονται ως προσωπικό και φεύγουν από το νησί ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να «εγκλωβιστούν» εδώ σε περίπτωση καραντίνας» σημειώνουν χαρακτηριστικά στο insider.gr, ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ.

Διαβάστε επίσης:

Με νέο ωράριο εστιατόρια και μπαρ στην Αττική – Προβληματισμός από τους ιδιοκτήτες

«Πικρό» καλοκαίρι για την εστίαση

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider