Εικονική περιήγηση και Online αγορές σε 20 επιχειρήσεις σε Πλάκα και Μοναστηράκι

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εικονική περιήγηση και Online αγορές σε 20 επιχειρήσεις σε Πλάκα και Μοναστηράκι
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δημιούργησε την εφαρμογή Virtual Walkthrough powerd by VitrinaBox για την online Εικονική Περιήγηση των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ».

Τη δυνατότητα για εικονική περιήγηση και online αγορές σε είκοσι, σε πρώτη φάση, επιχειρήσεις στην Πλάκα και το Μοναστηράκι δίνει η εφαρμογή που έθεσε σε λειτουργία το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Συγκεκριμένα το επιμελητήριο δημιούργησε μία καινοτόμο εφαρμογή Virtual Walkthrough powerd by VitrinaBox για την online Εικονική Περιήγηση των Επιχειρήσεων με ένα «κλικ», μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα να περιηγηθεί και να προχωρήσει σε αγορές.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, εμφανίζονται προϊόντα ή πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία εάν επιλέξει ο χρήστης, μπορεί είτε να μεταφερθεί στη σχετική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης για αγορά, είτε να τα «μοιραστεί» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το «panorama» (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης (tags), όπως προϊόντα, προωθητικές ενέργειες κ.α. σε μια οθόνη. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης αναπαραγωγής και «επίσκεψης» σε συγκεκριμένους χώρους που κάνουν την περιήγηση ακόμα πιο γρήγορη και με περισσότερες επιλογές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider