Εκτός του ΔΣ της Folli Follie ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκτός του ΔΣ της Folli Follie ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος
Στο  Δ.Σ. του ομίλου τοποθετούνται δύο νέα ανεξάρτητα μέλη, επιλογής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο, έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αντικατασταθεί προσωρινά στο ΔΣ της εισηγμένης, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ο πρώην CEO της Folli Follie Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας χρήση της διάταξης του άρθρου 40 παρ. 2 του ν. 4640/2019, που ψηφίστηκε πρόσφατα και θεσμοθετεί τη δυνατότητά της να ζητάει από το δικαστήριο τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την προσωρινή αντικατάσταση μέλους του ΔΣ εισηγμένης εταιρείας, υπό προϋποθέσεις, κατέθεσε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινής διαταγής, ζητώντας την αντικατάσταση του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου από το ΔΣ της Folli Follie.

Όπως σημειώνει η απόφαση επί της προσωρινής διαταγής, που εκδόθηκε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο, έκανε δεκτό το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς να αντικατασταθεί προσωρινά, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης της ΕΚ, το μέλος ΔΣ της εταιρείας Γεώργιος Κουτσολιούτσος (σ.σ. Τζώρτζης) από τον Δημήτριο Βαλαχή και διόρισε τον Γεώργιο Ιωαννίδη στη θέση του ήδη παραιτηθέντος μέλους του ΔΣ Περικλή Δοντά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider