Επεκτείνεται το Skroutz Food - Παρουσία σε 20 περιοχές της Αττικής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επεκτείνεται το Skroutz Food - Παρουσία σε 20 περιοχές της Αττικής
To Skroutz Food ξεκίνησε τη δοκιμαστική του λειτουργία μέσα στο καλοκαίρι και ήδη επεκτείνεται.

Στα μέσα του καλοκαιριού ξεκίνησε τη δοκιμαστική του λειτουργία τo Skroutz Food, μπαίνοντας στη μάχη του delivery φαγητού.

Η αρχή έγινε με μια κλειστή beta έκδοση της πλατφόρμας, την οποία δοκίμαζαν περιορισμένοι χρήστες σε περιοχές κοντά στην έδρα της εταιρείας στην Αγία Παρασκευή, το Ηράκλειο, το Μαρούσι, τη Νέα Ιωνία και το Χαλάνδρι, όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του το insider.gr.

Πλέον, το επίσημο λανσάρισμα της πλατφόρμας είναι γεγονός και η πρόσβαση στη Skroutz Food μπορεί να γίνει μέσω της πλατφόρμας Skroutz.gr αλλά και ξεχωριστά στο Skroutzfood.gr. Μάλιστα, όποιος χρήστης διαθέτει ήδη λογαριασμό για τη Skroutz.gr δεν θα χρειάζεται να δημιουργήσει καινούργιο για να κάνει χρήση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής παραγγελίας φαγητού.

Μαζί με την νέα πλατφόρμα online delivery φαγητού έρχεται και η επέκταση, καθώς, πλέον, εξυπηρετούνται καθημερινά οι παρακάτω περιοχές:

Αγία Παρασκευή, Αθήνα, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Γκύζη, Κηφισιά, Κολωνάκι, Λαμπρινή, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέο Ηράκλειο, Νέο Ψυχικό, Νέος Κόσμος, Πεύκη, Πολύδροσο, Χαλάνδρι, Χολαργός.

Σύμφωνα με το site της υπηρεσίας κάθε μέρα μπαίνουν στο «μενού» νέα καταστήματα και νέες περιοχές της Αττικής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider