Οικογενειακές διακοπές με σκάφος; Και όμως, συμφέρουν!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικογενειακές διακοπές με σκάφος; Και όμως, συμφέρουν!

Οικογενειακές διακοπές με σκάφος; Ομολογουμένως, ως πρώτη εντύπωση ακούγεται ιδιαίτερα δαπανηρή επιλογή για διακοπές, αλλά καθώς οι μύθοι είναι για να καταρρίπτονται, ας εξετάσουμε μαζί γιατί τελικά οι οικογενειακές διακοπές με σκάφος στην Ελλάδα, όχι μόνο είναι πιο προσιτές απ’ ότι νομίζετε, αλλά μπορεί να συμφέρουν κιόλας.

Σε ένα νησί, ο λογαριασμός αρχίζει να τρέχει από τη στιγμή της αναχώρησης του πλοίου που θα μας πάει στον προορισμό μας. Ακτοπλοϊκά, ξενοδοχείο, εστιατόρια, ενοικίαση αυτοκινήτου ή ταξί και μη υπολογίσιμες επιθυμίες των παιδιών, απογειώνουν το ημερήσιο budget μας σε μηδενικό χρόνο.

Στις διακοπές με σκάφος, τα καθημερινά έξοδα διαμονής και μετακίνησης συμπυκνώνονται στο αρχικό budget ενοικίασης του σκάφους. Με τα τρέχοντα έξοδα κάθε ημέρας να περιορίζονται στο κομμάτι της διατροφής, η δυνατότητα για μαγείρεμα στις εγκαταστάσεις του σκάφους δεν ξεπερνάει σε κόστος τα πάγια έξοδα μας.

Καθημερινότητα στο νησί: Η κόρη ζητάει κοσμήματα από πλανόδιους χειροτέχνες, ο γιος τατουάζ χένας και οι δύο παγωτό από την καντίνα και θαλάσσιο ποδήλατο.

Εναλλακτική καθημερινότητα στο σκάφος: Στάση για βουτιές σε ερημικό νησί. Η μικρή βρίσκει κοχύλια στην άμμο, με τη βοήθεια της μαμάς θα φτιάξει αναμνηστικά για όλους. Ο μπαμπάς με το γιο καταπιάνονται στο ψάρεμα και όλοι μαζί θα ανακαλύψετε τα μυστήρια του απάτητου νησιού σε ένα δημιουργικό παιχνίδι φαντασίας. Και αντί για παγωτό, φτιάξτε μόνοι σας γρανίτες με πάγο και φρούτα που έχετε ήδη προμηθευτεί.

Στο τέλος της ημέρας σκεφτείτε, πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε τόσα πολλά και δημιουργικά πράγματα όλοι μαζί, με σχεδόν μηδενικό κόστος;

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αξίζει να σκεφτείτε έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών, φιλικό στον οικογενειακό προϋπολογισμό. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι οι διακοπές με σκάφος, με τη σωστή έρευνα και προετοιμασία μπορούν να είναι μια all inclusive επιλογή για οικογένειες με μικρά -αλλά και μεγαλύτερα- παιδιά, παρέχοντας απαράμιλλη ελευθερία κινήσεων, προορισμών και δραστηριοτήτων που θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες.

Επωφεληθείτε από τις απίθανες προσφορές γνωριμίας που δίνει αυτή την περίοδο το vyra.com η πρώτη online πλατφόρμα κρατήσεων για σκάφη στην Ελλάδα και σχεδιάστε έγκαιρα τις πιο οικονομικές οικογενειακές διακοπές που θυμάστε για πάντα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider