HAEE: Μετατίθεται για τις 30 Σεπτεμβρίου το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
HAEE: Μετατίθεται για τις 30 Σεπτεμβρίου το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Για τις 30 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου μετατίθεται το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης που διοργανώνει η Ελληνική Δεξαμενής Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΗΑΕΕ).

Συγκεκριμένα, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «καθώς ο κορονοϊός (COVID-19) συνεχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και οι επιπτώσεις του γίνονται ολοένα και πιο αισθητές, η Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας μεταθέτει το 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης από 13-15 Μαΐου για την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020.

Παρακολουθούμε συνεχώς και στενά την κατάσταση στη χώρα μας και στο εξωτερικό και βασική μας προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια και η υγεία των συνεργατών, των μελών και των συνέδρων μας.

Στη HAEE, επιλέγουμε να δούμε αυτή την τεράστια ανθρωπιστική, πρωτίστως, κρίση σαν μία ευκαιρία να σκεφτόμαστε περισσότερο προοδευτικά, να γίνουμε πιο συμπονετικοί με το συνάνθρωπο και στο τέλος αυτής της δύσκολης πρόκλησης να βγούμε όλοι πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στο πλαίσιο του Συμποσίου της ΗΑΕΕ.

Μείνετε ασφαλείς και συντονιστείτε στο 5ο Συμπόσιο Ενεργειακής Μετάβασης της ΗΑΕΕ, για να δείτε όλες τις νέες ημερομηνίες σχετικά με την εγγραφή σας και το Call for Papers».

Οι προκλήσεις στον τομέα της Ενέργειας

Το συμπόσιο θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της ενέργειας, καθώς και σε οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα. Το Συμπόσιο θα αποτελέσει ένα διεθνές φόρουμ ανταλλαγής ιδεών, αποτελεσμάτων έρευνας και εμπειριών, με παρουσία συνέδρων από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον επιχειρηματικό κλάδο και την πολιτική σκηνή, με εξειδίκευση στους κλάδους της ενέργειας, του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

Η Ευρώπη έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης, τη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου και την αύξηση του ποσοστού ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Ωστόσο, το σκηνικό της ΝΑ Ευρώπης με ασταθείς γεωπολιτικές και κοινωνικές συνθήκες, θέτει σοβαρά ερωτήματα, προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες για τις χώρες της περιοχής, τις επιχειρήσεις τους και τον ακαδημαϊκό χώρο. Το Συμπόσιο θα εστιάσει σε αυτά τα θέματα και θα αποτελέσει μια πλατφόρμα διαλόγου όπου θα συζητηθούν ανοιχτά οι προκλήσεις και οι νέες ευκαιρίες στον ενεργειακό κλάδο.

Αναμένουμε να παρουσιαστούν περισσότερα από 50 επιστημονικά άρθρα και να παρουσιάσουν τις απόψεις τους περισσότεροι από 100 ομιλητές, Έλληνες και ξένοι, στελέχη από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου της ενέργειας, καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες από τον πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.

Για εγγραφές στο συμπόσιο πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Συμποσίου στο: [email protected].

Δείτε το απολογιστικό βίντεο του 4ου Ετήσιου Συμποσίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider