Οι Νορβηγοί «ψηφίζουν» Ελλάδα για διακοπές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι Νορβηγοί «ψηφίζουν» Ελλάδα για διακοπές
Περισσότεροι Νορβηγοί αναμένεται να επισκεφθούν φέτος την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020.

Τη φυσική ομορφιά της ενδοχώρας με δυνατότητα πρόσβασης στη θάλασσα και εναλλακτικές μορφές τουρισμού φαίνεται να προτιμούν οι Νορβηγοί τουρίστες που επιλέγουν την Ελλάδα ως προορισμό για τις διακοπές τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη διεθνή τουριστική έκθεση Reiselvsmessen στο Όσλο της Νορβηγίας, η οποία πραγμα πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5/01/20, φέτος αναμένεται να επισκεφθούν την Ελλάδα περισσότεροι Νορβηγοί.

Δημοφιλής προορισμός η Ελλάδα

Στην έκθεση συμμετείχαν 133 εκθέτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τουριστικά γραφεία και εκπρόσωποι κρατικών οργανισμών τουρισμού κυρίως από χώρες εκτός Ευρώπης, ενώ συμμετείχε και ο ΕΟΤ με περίπτερο και συνεκθέτες την περιφέρεια Κρήτης και την περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Από τις συναντήσεις του προϊσταμένου της υπηρεσίας EOT Σκανδιναβίας Παύλου Μούρμα με τουριστικούς πράκτορες της χώρας προέκυψε ότι το τουριστικό ρεύμα προς Ελλάδα θα κινηθεί και το 2020 με αυξητικές τάσεις, παρ' ότι η Νορβηγία θεωρείται ώριμη και σταθερή τουριστική αγορά για τη χώρα μας. Σημειώνεται ότι από το 2016 έως και τέλος Οκτωβρίου 2019 έχει παρουσιάσει μία μέση αύξηση της τάξης του 5%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider