Στην κεντρική πλατεία της χώρας της Σκύρου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Αλέξης Τσίπρας, για  το παραδοσιακό έθιμο της τράτας.

Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί των Σποράδων με την οικογένειά του για το τριήμερο της Αποκριάς. Το πρωί της Κυριακής έκανε βόλτα στη χώρα με τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα και κατέληξε μόνος του στην κεντρική πλατεία όπου βρίσκεται σε εξέλιξη πανηγύρι με μεταμφιεσμένους, ζωντανή μουσική, άφθονο φαγητό και κρασί.

Ο πρωθυπουργός ήπιε τσίπουρο που τον κέρασαν οι ντόπιοι και διασκέδασε μαζί τους παρά τα πειράγματα -που επιβάλλει άλωστε η ημέρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του reader.gr, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους φώναζαν, από απόσταση, σατυρικά συνθήματα στον πρωθυπουργό όπως, μεταξύ άλλων, «Αντρέα ζεις εσυ μας οδηγείς». Άλλοι, έκαναν καυστικά σχόλια για τον ΕΝΦΙΑ, γελούσαν και έλεγαν «σιγά, ακούει ο Τσίπρας».

Το βράδυ του Σαββάτου, η οικογένεια του πρωθυπουργού δείπνησε εστιατόριο Αμάλθεια μαζί με φίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας διέμεινε σε κατοικίες στην περιοχή Μώλος.

«Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου»

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί της Σκύρου, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομίλησε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της Π.Α. και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.