Νταβός: Με Lagarde και Lew συναντάται o Τσίπρας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νταβός: Με Lagarde και Lew συναντάται o Τσίπρας

Τον κύκλο των υψηλόβαθμων επαφών του θα συνεχίσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός, ο οποίος έχει την ευκαιρία να πείσει τους συνομιλητές του ότι είναι αποφασισμένος για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Στη σημερινή δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε round table συζήτηση με τον W. Schaeuble.

Το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Jack Lew και το απόγευμα θα συναντηθεί με την γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, C. Lagarde.

Στην ατζέντα του Έλληνα πρωθυπουργού βρίσκεται και το κυπριακό και αργά το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη.

Κατά την πρώτη ημέρα των επαφών του στο Νταβός ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο, J. Baiden, τον Γερμανό αντικαγκελάριο Gabriel και τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών, P. Moscovici.

Την Παρασκευή ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Μ. Draghi και θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, P. Porosenko.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider