Kουίκ: «Μαϊμουδιάρικες» όλες οι δημοσκοπήσεις

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Kουίκ: «Μαϊμουδιάρικες» όλες οι δημοσκοπήσεις

Δεν είναι δυνατόν να προσπαθείς να δεις πώς σταθμίζεται ο πολιτικός χάρτης - έστω και με μια απεικόνιση της στιγμής - μέσα σε ελάχιστες ημέρες από τις εξελίξεις στη ΝΔ , με μια ρευστότητα στην επικαιρότητα, όπως αυτό απεικονίζεται και από το 35% των αναποφάσιστων, ανέφερε για τις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στον Real Fm χαρακτηρίζοντας «μαϊμουδιάρικες» όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις.

Ο Τερενς Κουίκ αναφέρθηκε και στην κυβερνητική συμμαχία υπογραμμίζοντας πως «όσο και να σκυλιάζουν κάποιοι, η κυβερνητική συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαταράσσεται».
Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις επισήμανε πως δεν φοβάται, λόγω της εκλογής Κυριάκου Μητσοτάκη, διαρροές από τους ΑΝΕΛ προς τη ΝΔ.

Για το ασφαλιστικό ο κ. Κουίκ ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με το θέμα των επαγγελματιών. «Το είπα από την πρώτη στιγμή. Και εκεί ζητάμε να έχουμε συγκεκριμένες τροποποιήσεις που να είναι επί του δικαίου. Γιατί έναν μικρό δικηγόρο, έναν μικρό επαγγελματία, πραγματικά του κλείνουμε το σπίτι. Αυτό δεν μπορεί να είναι αποδεκτό» υπογράμμισε τονίζοντας όμως πως μέσα στην διαπραγμάτευση διασφαλίσθηκε ότι δεν θα θιγούν οι κύριες συντάξεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider