Γλέζος: Άδικα ψάχνετε την «ανθρώπινη πλευρά» του Schaeuble

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γλέζος: Άδικα ψάχνετε την «ανθρώπινη πλευρά» του Schaeuble

Σκληρή κριτική στις δηλώσεις του γερμανού υπουργού οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Ευρωβουλευτής, Μανώλης Γλέζος, μέσω κειμένου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της «Κίνησης Ενεργοί Πολίτες» διευκρινίζοντας πως ο γερμανός υπουργός οικονομικών είχε ασκήσει αντίστοιχη κριτική στη χώρα μας και όταν το 2014 έφτανε στο τέλος του.

«Αν κάτι δεν ανέχεται η Γερμανική πλευρά και όσοι εκπροσωπούνται από τον Schaeuble είναι η στάση του Ελληνικού Λαού στο μεγάλο πρόβλημα της προσφυγικής κρίσης» τονίζεται στο κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης της οποίας ηγείται ο Μανώλης Γλέζος με τον τίτλο «Ο Schaeuble έχει νευριάσει».

Ο πρώην ευρωβουλευτής επισημαίνει ότι «στην Ελλάδα των 10 εκ. κατοίκων, έφτασαν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες που βρήκε μια ζεστή αγκαλιά και έναν καλό λόγο. Αυθόρμητα, χωρίς καμιά κρατική ενορχήστρωση» και προσθέτει «Αντίθετα στη χώρα τους, οι νοσταλγοί του Hitler καίνε και πυρπολούν κέντρα κράτηση-φιλοξενίας προσφύγων. Και δεν έχει συλληφθεί κανένας τους!!!».

Τέλος ο Μανώλης Γλέζος επισημαίνει ότι «Ο Schaeuble έχει νευριάσει. Είχε - συμπτωματικά - νευριάσει και πέρυσι ίδια μέρα» υπενθυμίζοντας ότι ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ είχε παρέμβει επιθετικά και στα τέλη Δεκέμβρη του 2014 λίγο πριν τις εθνικές εκλογές.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ.Γλέζου

«Η "ανθρώπινη" πλευρά του Schaeuble

Άδικα θα την ψάξετε, τουλάχιστον στις δηλώσεις και στα πεπραγμένα του Γερμανού υπουργού.

Αν κάτι δεν ανέχεται η Γερμανική πλευρά και όσοι εκπροσωπούνται από τον Schaeuble είναι η στάση του Ελληνικού Λαού στο μεγάλο πρόβλημα της προσφυγικής κρίσης.

Τους ενοχλεί ότι στην Ελλάδα των 10 εκ. κατοίκων, έφτασαν 1 εκατομμύριο πρόσφυγες που βρήκε μια ζεστή αγκαλιά και έναν καλό λόγο.

Αυθόρμητα, χωρίς καμιά κρατική ενορχήστρωση.

Και αναφερόμαστε στους πολίτες .. όχι στην "κρατική μέριμνα".

Αντίθετα στη χώρα τους, οι νοσταλγοί του Hitler καίνε και πυρπολούν κέντρα κράτηση-φιλοξενίας προσφύγων.

Και δεν έχει συλληφθεί κανένας τους!!!

Στη Γερμανία των 90 εκατομμυρίων έφτασαν 800 χιλιάδες πρόσφυγες και απειλείται η καθαρότητα της Αρίας φυλής!! και αυτό δεν μπορούν να το ανεχτούν όσοι εκφράζονται πολιτικά από τον Schaeuble.

Μια καθαρότητα που η Γερμανική κυριαρχία προσπάθησε να προστατέψει με την συνθήκη του Δουβλίνου.

Την οποία δεν μπόρεσε - και δεν έπρεπε - να τηρήσει η πτωχευμένη - ελέω Γερμανίας - Ελλάδα.

Ο Schaeuble έχει νευριάσει.

Είχε - συμπτωματικά - νευριάσει και πέρυσι ίδια μέρα και το έκανε πράξη ...

Αυτό όμως που δεν δέχεται και τον εκνευρίζει, είναι ότι ο Ελληνικός λαός δείχνει με την στάση του ανωτερότητα και βάζει τα πράματα στη σωστή σειρά.

Καταλαβαίνει ότι απέναντί του δεν θα έχει κυβερνήσεις που υποτάσσονται, αλλά έναν Ελληνικό Λαό που θα του υπενθυμίζει καθημερινά ότι ματαιοπονεί».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider