Γεννηματά: Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες

Προσκλητήριο συστράτευσης όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είναι αποστασιοποιημένα, απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι δεν ζητά «να μπουν στην πρώτη γραμμή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν».

«Κάνουμε δημιουργική επίθεση στο μέλλον» είπε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η εκδήλωση για να τιμηθούν τα κοινοβουλευτικά στελέχη του χώρου πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι στο προσκλητήριο δεν συμπεριλαμβάνονται όσα στελέχη έφυγαν για μια θέση στο στασίδι της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως, όπως είπε, επιδιώκει και θέλει να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επέκρινε το ΠΟΤΑΜΙ για τη στάση του και επανέλαβε ότι η πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ισχύει με τους όρους που ήλθε και το ΚΙΔΗΣΟ.

Ερωτηθείσα για τη στάση του κ. Βενιζέλου απάντησε πως «όλοι έχουν τα δίκια τους, αλλά αυτά αφορούν το παρελθόν...δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες». Είπε, ακόμη, πως ο κ. Παπανδρέου την έχει διαβεβαιώσει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ).

Τόνισε πως η ΔΗ.ΣΥ διεκδικεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι επιχειρούν να διαμορφώσουν έναν νέο διπολισμό με ψεύτικες υποσχέσεις προς τους πολίτες.

Τέλος, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι η ΔΗ.ΣΥ θα συμμετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα εφόσον συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider