Πιερρακάκης: 1,5 εκατ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση εμβολίου Covid

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιερρακάκης: 1,5 εκατ. πολίτες έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση εμβολίου Covid
Εμβόλια Covid: Η Ελλάδα ξεπέρασε το ορόσημο του 1,5 εκατ. εμβολιασμών

Το ορόσημο των 1,5 εκατομμυρίων εμβολιασμών ξεπέρασε η Ελλάδα σήμερα, καθώς ο αντίστοιχος αιρθμός πολιτών έχει λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση εμβολίου κατά της Covid-19.

«Σήμερα, πάνω από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση. Όλοι μαζί διευρύνουμε το τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. #Ελευθερία», έγραψε ο κ. Πιερρακάκης.

Να αναφέρουμε ότι μέσω της πλατφόρμας έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον με την πρώτη δόση τα άτομα της ηλικιακής ομάδας 85 και άνω, ακολούθησαν οι πολίτες 80-84, η ηλικιακή ομάδα 70-74 ετών, η κατηγορία 65-69 ετών οι άνθρωποι της ηλικιακής κατηγορίας 60-64 ετών, οι πολίτες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες της κατηγορίας Α' (νοσήματα αυξημένου κινδύνου), ενώ η πλατφόρμα των ραντεβού εμβολιασμού κατά της πανδημίας, ανοίγει από τις 16 Απριλίου έως τις 19 Απριλίου για τους πάσχοντες με υποκείμενα νοσήματα αυξημένου κινδύνου κατηγορίας Β΄ ηλικίας, στις 21 Απριλίου σειρά έχουν οι εκπαιδευτικοί και η ηλικιακή ομάδα των 55-59 ετών κι ακολουθούν οι πολίτες από 50-54 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider