Πέτσας: «Προνόμιο του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πέτσας: «Προνόμιο του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός»

Με τη φράση «Προνόμιο του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός, εκλογές στο τέλος της τετραετίας» απάντησε στα σενάρια για έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πετσας, σε συνέντευξη του σήμερα στο ΣΚΑΙ.

Ερωτηθείς, για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, μεταξύ άλλων, ο κ. Πέτσας απάντησε πως «αυτό το ξέρει μόνο ο πρωθυπουργός κι αν ή πότε θ' αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα. Θα το κάνει όταν θέλει κι εκείνος θα κρίνει ποιοι μπορούν ν' αξιοποιηθούν ή να αλλάξουν πόστο». Εκτίμησε πάντως ότι δεν υπάρχει αναντιστοιχία εκπροσώπησης στην κυβέρνηση κι επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών απ' όλο το πολιτικό φάσμα και κυρίως από τον κεντρώο χώρο, ζητώντας επ' αφορμή και της πανδημίας και του εμβολιασμού να υπάρξει προστασία του δημοσίου λόγου από τις συνωμοσιολογικές φωνές.

Όσο για το ενδεχόμενο εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε κατηγορηματικά πως «εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Για να κάνεις restart, θα πρέπει να έχεις σταματήσει. Αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν έχει σταματήσει καθόλου κι απόδειξη είναι ότι δεν μας σταμάτησαν ούτε οι κρίσεις με την πανδημία και τα εθνικά θέματα», είπε ο κ. Πέτσας, απαριθμώντας το πλούσιο νομοθετικό έργο της κυβέρνησης και τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider