Πιερρακάκης: Πρέπει να φτιάξουμε την χώρα που μας αξίζει

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πιερρακάκης: Πρέπει να φτιάξουμε την χώρα που μας αξίζει
«Η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της και κλείνει τις εκκρεμότητες του κράτους οι οποίες θα έπρεπε να είχαν λυθεί πολλά χρόνια πριν».

Πρέπει να φτιάξουμε την χώρα που μας αξίζει τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Πιερρακάκης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της πρότασης μομφής που υπέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος σημείωσε πως η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της και κλείνει τις εκκρεμότητες του κράτους οι οποίες θα έπρεπε να είχαν λυθεί πολλά χρόνια πριν, αλλά τόνισε ότι είναι πολλά ακόμη αυτά που πρέπει να γίνουν. «Και ο πτωχευτικός κώδικας αποτελεί μόνιμη και ξεκάθαρη λύση, η οποία προστατεύει τους πολίτες που βρέθηκαν σε δύσκολη συγκυρία, δίχως να αφήνει παράθυρο στους στρατηγικούς κακοπληρωτές».

Τέλος, ο κ. Πιερρακάκης ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει ανέβει 7 θέσεις στον τομέα της ψηφιακής ανταγωνιστικότητας λέγοντας ότι η χώρα στον δείκτη IMD 2020 Digital Competitiveness Ranking καταλαμβάνει για το 2020 την 46η θέση, έναντι της 53ης, που κατείχε το 2019 και το 2018 και της 50ης, όπου είχε βρεθεί το 2017.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider