Παπαγγελόπουλος: Έχω τη στήριξη του Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παπαγγελόπουλος: Έχω τη στήριξη του Τσίπρα
«Με στοχοποιούν για προσωπικούς λογούς, λένε ψέματα από εκδίκηση και για να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους» υποστήριξε o κ. Παπαγγελόπουλος.

«Έχω τη στήριξη του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού. Έχω τη στήριξη των παλιών συναδέλφων μου. Και έχω τη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στο MEGA.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος έκανες λόγο για «σκευωρία εναντίον μου για να συγκαλύψουν ευθύνες τους», ενώ ισχυρίστηκε ότι οι τέσσερις εισαγγελείς λένε ψέματα και αποδεικνύεται από τις καταθέσεις τους.

«Με στοχοποιούν για προσωπικούς λογούς, λένε ψέματα από εκδίκηση και για να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους» υποστήριξε. «Αν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ρίξει μια ματιά στις καταθέσεις των τεσσάρων στην προανακριτική και πρέπει την άλλη μέρα να κινηθεί πειθαρχική και ποινική διαδικασία σε βάρος τους» πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά στα περί Ρασπούτιν, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός είπέ ότι «είναι στη φαντασία της Ράικου» και αναρωτήθηκε: «Είναι δυνατόν εισαγγελέας και μάλιστα επικεφαλής της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, 4 χρόνια να ανέχεται μια τέτοια συμπεριφορά απαξιωτική για οποιαδήποτε προσωπικότητα πόσο μάλλον εισαγγελέα και να μην αντιδρά και να συνεχίζει να έρχεται στο γραφείο μου;».

«Θα απαντήσουν στα όργανα τα δικά τους και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου» είπε.

«Συνιστώσα της παράνοιας και της διαφθοράς»

Σε ό,τι αφορά στους προστατευόμενους μάρτυρες, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι πρέπει να καταθέσουν τηρώντας το νόμο.

Κατηγόρησε μάλιστα κύκλους της ΝΔ, κάνοντας λόγο για «συνιστώσα της παράνοιας και της διαφθοράς», οι οποίοι προσπαθούν να «τρομοκρατήσουν και εκφοβίσουν» τους προστατευόμενους μάρτυρες.

«Ο Τσίπρας υπερασπίστηκε τη νομιμότητα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider