Προανακριτική: Ο «Μάξιμος Σαράφης» θέτει όρους για να καταθέσει

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προανακριτική: Ο «Μάξιμος Σαράφης» θέτει όρους για να καταθέσει
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μάξιμος Σαράφης» ζητεί να καταθέσει μόνο υπό την προϋπόθεση χρησιμοποίησης ηλεκτρονικών μέσων και με αλλοίωση χαρακτηριστικών.

Ο «Μάξιμος Σαράφης» φέρεται να επικοινώνησε με τον αρμόδιο αξιωματικό της ΕΛΑΣ από το τμήμα προστασίας μαρτύρων και σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, δήλωσε ότι επιθυμεί να εμφανιστεί με τον όρο της μυστικότητας της κατάθεσής του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ επιφυλάχθηκε για να μεταφέρει το αίτημά του στην προανακριτική της Βουλής και στην εισαγγελία.

Για το θέμα αυτό υπήρξε ενημέρωση όλων των αρμοδίων.

Χρησιμοποίηση ηλεκτρονικών μέσων και αλλοίωση χαρακτηριστικών

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Μάξιμος Σαράφης» ζητεί να καταθέσει μόνο υπό την προϋπόθεση χρησιμοποίησης ηλεκτρονικών μέσων και με αλλοίωση χαρακτηριστικών. Δηλαδή σε άλλο δωμάτιο και με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του ώστε να μην αναγνωρίζεται. Επί της ουσίας και εφόσον ισχύει η πληροφορία, πρόκειται για επανάληψη του αιτήματος που είχε καταθέσει την περασμένη Τρίτη, προκειμένου να καταθέσει στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι σε βάρος του «Μάξιμου Σαράφη» και της «Αικατερίνης Κελέση» έχει εκδοθεί ένταλμα αίτημα βίαιης προσαγωγής, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider