Μητσοτάκης: Στηρίζουμε την οικογένεια στην πράξη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Στηρίζουμε την οικογένεια στην πράξη
Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα γέννησης, βρίσκεται σε λειτουργία από νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

«Σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα γέννησης. Μία από τις κεντρικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις, που έχει στόχο να διευκολύνει τους νέους γονείς στα πρώτα έξοδα μετά την απόκτηση ενός παιδιού», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «στηρίζουμε την οικογένεια στην πράξη!»

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το επίδομα γέννησης, βρίσκεται σε λειτουργία από νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο με τίτλο «Το είπαμε, το κάναμε»:

Ψηφιακή δήλωση γέννησης

Όπως αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ του insider.gr, την Τετάρτη, η αίτηση για τη χορήγηση του επιδόματος υποβάλλεται, είτε στην εφαρμογή Επιδόματος Γέννησης Τέκνου του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) στην ιστοσελίδα www.epidomagennisis.gr, είτε μέσω της ψηφιακής δήλωσης γέννησης, για τα παιδιά που γεννιούνται σε μαιευτήρια ή νοσοκομεία.

Στην παρούσα φάση, η διαδικασία της ψηφιακής δήλωσης γέννησης λειτουργεί πιλοτικά σε 15 μαιευτήρια και νοσοκομεία της χώρας, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider