Πούτιν: Προς το κοινό συμφέρον η συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πούτιν: Προς το κοινό συμφέρον η συνεργασία Ελλάδας – Ρωσίας
«Η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των σχέσεων της Ελλάδας και της Ρωσίας αντιστοιχεί σε αιώνες παραδόσεων, φιλίας και αμοιβαίας συμπάθειας των δύο λαών», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Τα διαπιστευτήρια από τη νέα πρεσβευτή της Ελλάδας στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα, δέχθηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο πλαίσιο επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Κρεμλίνο.

Σε χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την πεποίθηση πως «η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των σχέσεων της Ελλάδας και της Ρωσίας ανταποκρίνεται στα συμφέροντα των κρατών μας και αντιστοιχεί σε αιώνες παραδόσεων, φιλίας και αμοιβαίας συμπάθειας των δύο λαών».

Συνεχίζοντας ο Βλαντιμίρ Πούτιν σημείωσε πως παράλληλα με τη διμερή συνεργασία στην πολιτική, στην οικονομία και στην ενέργεια, υπάρχουν καλές ευκαιρίες για την επέκταση των επαφών των δύο χωρών στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε έμφαση στο «Αφιερωματικό Έτος 2020 Γλώσσας και Λογοτεχνίας: Ελλάδας - Ρωσίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider