Μητσοτάκης: Γιορτές σημαίνει οικογένεια (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Γιορτές σημαίνει οικογένεια (pic)
Στιγμές ξεκούρασης στο Μέτσοβο με την οικογένεια του απολαμβάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο Μέτσοβο περνά με την οικογένειά του τις μέρες των γιορτών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και θα παραμείνουν μέχρι και αύριο, Κυριακή 29/12.

Με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός έχει φορτωμένη πολιτική και διπλωματική ατζέντα, όμως προς το παρόν απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης με την οικογένεια του.

Σήμερα, ο πρωθυπουργός ανέβασε στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία, η οποία δείχνει τον ίδιο με την σύζυγό του, Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, ενώ πρόσθεσε και μια λεζάντα στην οποία αναφέρει:

«Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!»

Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Με γαλάζιους βουλευτές στο Ανήλιο ο Μητσοτάκης

Στο χιονοδρομικό κέντρου Ανηλίου Ιωαννίνων βρέθηκε το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reader.gr, ο οποίος, μετά από αθλητικές δραστηριότητες με τα παιδιά του είχε την ευκαιρία να συμφάει με τους «γαλάζιους» βουλευτές του νομού Ιωαννίνων και τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, οι βουλευτές Γιώργος Αμυράς, Σταύρος Καλογιάννης και Μαρία Κεφάλα και ο κ. Καχριμάνης, ενώ ο πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα και τα δύο του παιδιά, Σοφία και Κωνσταντίνο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν, αναμφίβολα η πορεία της οικονομίας, με τους βουλευτές επίσης να θέτουν επί τάπητος και το επίδομα θέρμανσης που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον νομό. Βεβαίως, στο μενού και τα ελληνοτουρκικά, με τον κ. Μητσοτάκη να εκτιμά ότι ο κ. Ερντογάν με τις κινήσεις του απευθύνεται εν πολλοίς στο εσωτερικό του ακροατήριο, ενώ προσέθεσε ότι επιδεικνύει κυριαρχικές τάσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Πάντως, ο πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος, ενώ, ειδικά με τον κ. Καχριμάνη, η συζήτηση περιστράφηκε και σε θέματα της περιοχής και της περιφέρειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider