Γεωργιάδης για μεταναστευτικό: Τα κλειστά κέντρα κράτησης είναι για καλό (vid)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης για μεταναστευτικό: Τα κλειστά κέντρα κράτησης είναι για καλό (vid)
Στο σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Tο σχέδιο με τα κλειστά κέντρα είναι για καλό» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται και σέβεται τις διαμαρτυρίες και την αγωνία των κατοίκων και σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ότι «το σχέδιο με τα κλειστά κέντρα είναι για καλό».

«Θέλω να πω στους κατοίκους της Σάμου: Τι είναι καλύτερο; Να έχουν ένα ανοιχτό κέντρο στο οποίο μπαινοβγαίνουν ή ένα κλειστό κέντρο, φυλασσόμενο, στο οποίο θα ξέρουμε ποιος είναι ποιος ανά πάσα στιγμή», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Χαρακτήρισε το σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό συγκροτημένο που «χρειάζεται κάποιο χρόνο να αποδώσει και θα αποδώσει».

«Ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες για να κάνει πολιτική. Το ξέραμε. Αυτός είναι ο Ερντογάν. Αυτόν έχουμε δίπλα μας. Το θέμα είναι εμείς πως θα χειριστούμε το ζήτημα. Με την αλλαγή του νόμου και του κλειστού τύπου κέντρα θα αρχίσουν οι μαζικές απελάσεις από τις αρχές του επόμενου χρόνου», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider