Γεωργιάδης: Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες
Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως «θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων».

Στις περιβόητες δηλώσεις του στο ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για την υπόθεση Novartis, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Εδώ και μέρες ο κύριος Τσίπρας με καλεί δημοσίως να αποκαλύψω για ποιους πιστεύω ότι πιθανόν να χρηματίστηκαν από φαρμακευτικές εταιρείες» ανέφερε σε δήλωσή του στις κάμερες έξω από την Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ακόμα πρόσθεσε: «Εγώ δεν απαντούσα τόσες μέρες γιατί δεν είναι σωστό να κάνουμε πολιτική με εικασίες. Αλλά αφού επανέρχεται εκ νέου και θεωρεί τη γνώμη μου τόσο σημαντική, αναγκάζομαι να το πω.

Θεωρώ λοιπόν ότι πράγματι μπορεί να χρηματίστηκε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Πολάκης για το νόμο που έφεραν για τις πολυεθνικές και την τιμολόγηση φαρμάκων. Θα μπορούσε να αποτελεί προϊόν διαφθοράς καλό είναι κάποτε να μας το εξηγήσουν».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider