Πρώτα συνέδριο ζητά ο Νίκος Παππάς - Να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το μαζικότερο κόμμα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρώτα συνέδριο ζητά ο Νίκος Παππάς - Να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ το μαζικότερο κόμμα
«Θα πρέπει να γίνει άνοιγμα σε όλη την Ελλάδα, με τρόπο συστηματικό» ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

Την προτεραιότητα να διεξαγει συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο βουλευτής Νίκος Παππάς σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Το ζητούμενο είναι να κάνουμε συνέδριο, αφού έχουμε κάνει το άνοιγμα που θα μας καταστήσει το λαϊκό μαζικό κόμμα της Αριστεράς, το μαζικότερο κόμμα του προοδευτικού φάσματος στη χώρα, το κόμμα που θα μπορεί να εγγυηθεί στο μέλλον μια αριστερή προοδευτική μακροχρόνια διακυβέρνηση» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς.

«Θα πρέπει να γίνει άνοιγμα σε όλη την Ελλάδα, με τρόπο συστηματικό, να πιάσουμε το νήμα το προγραμματικό που θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με τον προοδευτικό κόσμο στην αυτοδιοίκηση, στα συνδικάτα, στην οργανωμένη επιχειρηματικότητα, στην κοινωνία, στον απλό λαϊκό κόσμο και αυτό να αποτυπωθεί στην οργανωμένη μας βάση» συμπλήρωσε.

Επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύει από το να μη βάζει τις ιδέες του σε εφαρμογή. «Τις ιδέες μας, αυτές που μας έφεραν στη θέση της διακυβέρνησης, τις διαφυλάσσουμε μόνο αν τις εφαρμόζουμε» σημείωσε και πρόσθεσε «όταν το κάναμε, είχαμε την αναγνώριση από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider