«Τεράστια προσωπική δικαίωση» για τον Πολάκη η έδρα στα Χανιά (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Τεράστια προσωπική δικαίωση» για τον Πολάκη η έδρα στα Χανιά (pic)
Το αποτέλεσμα της κάλπης στα Χανια και στην Κρητη ήταν μια τεράστια προσωπική επιτυχία, σχολιάζει ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Από τα βάθη της καρδιάς του ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που τον εξέλεξαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ο Παύλος Πολάκης, μέσα από μια δημοσίευση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Με τιμήσατε όλοι, αποκορωνιώτες, κισσαμίτες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ απο τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικια του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό!», συνεχίζει στο ευχαριστήριο μήνημα του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής,δημοκρατικής, αριστερής παράταξης του τόπου! Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του 'νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων' η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ, να ετοιμαστούμε για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!», τονίζει ο κ. Πολάκης.

«Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, καθώς μετα τον Αλεξη τον Τσίπρα, ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ, την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση. ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider