«Η ΝΔ μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα από την επιτήρηση»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Η ΝΔ μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα από την επιτήρηση»

Βολές κατά της κυβέρνησης, την οποία χαρακτήρισε «την πιο ανίκανη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά», εξαπέλυσε το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στο 10ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος.

«Με αυτή τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τις ψευδαισθήσεις του λαϊκισμού και τις μεγάλες διαψεύσεις κλείνει οριστικά ο κύκλος της μεταπολίτευσης», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας πως για την Ελλάδα είναι απαραίτητο να ξεκινήσει ένας νέος δημιουργικός κύκλος ανασυγκρότησης με κεντρική δύναμη τη Νέα Δημοκρατία.

«Η κατάσταση στη χώρα γίνεται χειρότερη μέρα με τη μέρα. Οι πολίτες δοκιμάζονται. Νιώθουν τεράστια αβεβαιότητα. Αισθάνονται ασφυξία», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, επιρρίπτοντας εγκληματικές ευθύνες και παραλείψεις στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο τυχοδιωκτισμός και η ανικανότητα της πρώτη φορά Αριστερά μας γύρισαν πολύ πίσω, υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που με θυμώνει και με κάνει να αγανακτώ είναι ότι ο ελληνικός λαός με την μεγάλη ευρηματικότητα, με την αγωνιστικότητα του, το κουράγιο στα δύσκολα, το φιλότιμο, την ανθρωπιά, έχει περιέλθει σε μια κατάσταση συλλογικής κατάθλιψης», τόνισε, για να συμπληρώσει πως «Ακόμη και τώρα, εμείς μπορούμε να βγάλουμε την Ελλάδα από την ασφυξία και από το τέλμα και να οδηγήσουμε την Ελλάδα στη νέα μεταπολίτευση».

«Η ΝΔ μπορεί να απαλλάξει την Ελλάδα από τη θηλιά της επιτήρησης των δανειστών στα επόμενα χρόνια. Να πάρουμε επιτέλους τις τύχες της χώρας μας στα δικά μας χέρια», σημείωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider