ΚΙΝΑΛ: Ο Βενιζέλος ήθελε πρώτος στο Επικρατείας ή τίποτα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΚΙΝΑΛ: Ο Βενιζέλος ήθελε πρώτος στο Επικρατείας ή τίποτα
Για τα όσα συνέβησαν στο Κίνημα Αλλαγής και οδήγησαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να «θέσει εαυτόν εκτός κόμματος», δίνει το περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά. 

Την απάντησή του, για τα όσα συνέβησαν στο Κίνημα Αλλαγής και οδήγησαν τον Ευάγγελο Βενιζέλο να «θέσει εαυτόν εκτός κόμματος», δίνει το περιβάλλον της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με την πλευρά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, η επιλογή του Γιώργου Καμίνης για επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, έγινε για να σηματοδοτήσει πολιτικά τη σταθερή απόφαση για τη διεύρυνση του χώρου και την ενίσχυση του νέου πολιτικού φορέα ώστε να κυριαρχήσει στον προοδευτικό χώρο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως η συγκεκριμένη απόφαση «ανοίγει μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές. Για να ηττηθεί οριστικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη με τα πολιτικά χαρακτηριστικά της, θα συμβάλλει σημαντικά σε αυτό».

Ακόμα σχετικά με την στάση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση με την Φώφη Γεννηματά, οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ του ζήτησε να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σε αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση. Η θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν «πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ή τίποτα».

«Όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη διευκολύνουν απλά τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε το περιβάλλον της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider