Μπακογιάννης για αντιεξουσιαστές: Πρέπει να φοβίσουμε το φόβο - Δεν θα γίνω σαν κι αυτούς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννης για αντιεξουσιαστές: Πρέπει να φοβίσουμε το φόβο - Δεν θα γίνω σαν κι αυτούς
Πρόθεση των αντιεξουσιαστών ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στα Πετράλωνα, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος για την Αθήνα.

Για κρασί... κάλεσε τους αντιεξουσιαστές, που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης έξω από την ταβέρνα όπου δειπνούσε, ο Κώστας Μπακογιάννης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε μάλιστα ότι τους κάλεσε να τους κεράσει κρασί και να συζητήσουν, ενώ σχολίασε για το περιστατικό ότι «ο βρεγμένος της βροχή δεν τη φοβάται».

Ο κ. Μπακογιάννης είπε επίσης ότι πρόθεση των αντιεξουσιαστών ήταν να του απαγορεύσουν να βρίσκεται στα Πετράλωνα με τον ίδιο να ανταπαντά ότι «απαγορευτικά βγάζουν μόνο τα Λιμεναρχεία», διευκρινίζοντας ότι δεν είχε κανένα λόγο να φύγει και έμεινε μέχρι το τέλος.

Ευχαρίστησε τους παρόντες που τον υπερασπίστηκαν και ανέφερε ως παράδειγμα το περιστατικό όπου μια ηλικιωμένη κυρία με μια μαγκούρα τον καλησπέρισε, τον φίλησε και του είπε: «μην ακούς, συνέχισε εσύ».

Ερωτηθείς για το πώς μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του ενώ έβριζαν τον νεκρό πατέρα του, απάντησε: «Το οφείλω στη μνήμη του πατέρα μου, εγώ δεν θα γίνω σαν κι αυτούς. Εγώ πιστεύω στη Δημοκρατία και το διάλογο» και πρόσθεσε ότι «εκείνοι είναι πάρα πολύ λίγοι και εμείς είμαστε πάρα πολλοί, πρέπει να φοβίσουμε το φόβο».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider