Εκλογές ζήτησε ο Μητσοτάκης: Αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκλογές ζήτησε ο Μητσοτάκης: Αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο και να υποχωρεί συνεχώς».

«Η Ελλάδα ξαναπήγε στις κάλπες κι έστειλε ένα καθαρό μήνυμα, η ΝΔ είναι πρώτη και πολύ ισχυρή πολιτική δύναμη. Οι πολίτες απαιτούν πολιτική αλλαγή και η αλλαγή αυτή ήδη ξεκίνησε», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην δήλωσή του μετά την διαφορά των 9 μονάδων σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic. Παράλληλα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε εκλογές, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει κι ότι αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση.

«Σας υποσχέθηκα ότι θα αλλάξω την Ελλάδα, θα την κάνω και πάλι μια ισχυρή Ελλάδα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Σέβομαι όσους έκαναν ξεχωριστές επιλογές κι είμαι εδώ για να ενώσω όλους του Έλληνες και να βάλουμε την πατρίδα μας σε μια πιο αισιόδοξη εποχή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Το αποτέλεσμα σηματοδοτεί μια ισχυρή αποδοκιμασία της κυβέρνησης , ο χρόνος μέχρι τις εκλογές μπορεί να φαίνεται μικρός, αλλά είναι αρκετός για να γίνει μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού που να διασφαλίζει την σταθερότητα και την προοπτική σε αυτή την συγκυρία. Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές το συντομότερο δυνατό. Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο και να υποχωρεί συνεχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε «από όλα τα στελέχη της ΝΔ να αντιμετωπίσουν την νίκη με αίσθημα ευθύνης και με σεμνότητα» γιατί όπως εξήγησε «η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Δεν περιμένει πανηγύρια αλλά πράξεις που θα κάνουν το μέλλον της καλύτερο».

«Τώρα ανατέλλει ο ήλιος μιας Ελλάδας πιο φωτεινής, μιας Ελλάδας που υπέφερε πολύ κι υπέμεινε πολλά. Ας υψώσουμε αυτό τον ήλιο στον γαλανό ουρανό της πατρίδας μας», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider