Ζακ Λεβή: Να γίνει η Αθήνα η πόλη που αξίζει στους κατοίκους της

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζακ Λεβή: Να γίνει η Αθήνα η πόλη που αξίζει στους κατοίκους της
Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας αναφέρθηκε στο λεπτομερές και κοστολογημένο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Ψηλά».

Τη υποστήριξη των Αθηναίων ζητά ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο της Αθήνας, Ζακ Λεβή, ο οποίος αναφέρθηκε στο λεπτομερές και κοστολογημένο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Ψηλά».

Ο κ. Λεβή κατά την κεντρική πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης τόνισε πως φιλοδοξεί να προσφέρει στον Δήμο από ένα νέο πόστο, σε συνεργασία με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος διαθέτει μεγάλη γνώση και εμπειρία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, μετά από δύο επιτυχημένες θητείες ως Δήμαρχος Καρπενησίου και ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο της Αθήνας αναφέρθηκε επίσης στο λεπτομερές και κοστολογημένο πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης, ζητώντας την ψήφο του κόσμου προκειμένου αυτό να υλοποιηθεί. Τόνισε δε πως με τις γνώσεις του ως οικονομολόγος και διοικητικός επιστήμονας, διαθέτει την εμπειρία ώστε να συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια, με στόχο να γίνει η Αθήνα η πόλη που αξίζει στους κατοίκους της.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησαν η Βουλευτής Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Βουλευτής Επικρατείας και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, ο πρώην Βουλευτής της Α’ Αθηνών Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο δημοσιογράφος και συνυποψήφιος του Ζακ Λεβή με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά» κος Λευτέρης Σκιάδας, ενώ επιστολή εκ μέρους του υποψήφιου
Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη ανέγνωσε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών κα. Νινέτα Γαλή.

Ο κος Λεβής έκλεισε την ομιλία του ζητώντας στήριξη στον Κώστας Μπακογιάννης και στη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider