Μπακογιάννης: Ζητώ ξεκάθαρη εντολή για να υλοποιήσω το πρόγραμμά μου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπακογιάννης: Ζητώ ξεκάθαρη εντολή για να υλοποιήσω το πρόγραμμά μου
«Η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA μου», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Μια ξεκάθαρη εντολή» για να μπορέσει την επόμενη μέρα να υλοποιήσει, όπως είπε το πρόγραμμα του, ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm και το δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, επανέλαβε ότι το πρόγραμμα του είναι κοστολογημένο «για να μπορέσουμε να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα».

Επίσης τόνισε ότι θα επιδιώξει τη σύνθεση και το διάλογο, υπενθυμίζοντας ότι 8 στις 10 αποφάσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς Ελλάδας λαμβάνονται με διευρυμένες πλειοψηφίες.

«Η συνεργασία, η συνεννόηση, η συναίνεση είναι στο DNA μου. Αν τουλάχιστον θέλεις να πετύχεις, αν σε ενδιαφέρει να πας την πόλη μπροστά», τόνισε.

Αναφερόμενος στην κομματική του ιδιότητα είπε, «είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για το κόμμα το οποίο υπηρετώ» αλλά υπογράμμισε, «είμαι εξίσου ξεκάθαρος ότι οι μεγάλοι εχθροί της αυτοδιοίκησης σήμερα είναι ο κομματισμός και ο κρατισμός και πως πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε για την ανεξαρτησία και την αυτονομία του θεσμού».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider