Μαρινάκης: Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Ποτάμι – Στήριξα τη Δούρου αλλά έπεσα έξω

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαρινάκης: Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά Ποτάμι – Στήριξα τη Δούρου αλλά έπεσα έξω
«Το 2014 πίστευα ότι κάτι καινούργιο μπορεί να έρθει στον τόπο μας και αυτοί οι άνθρωποι να είναι διαφορετικοί. Ήταν νέοι και καλό ήταν να δοκιμάζονταν».

Ότι δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, όπως πίστευαν πολλοί, αλλά Ποτάμι, αποκάλυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνέντευξή του στον Alpha και στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία».

Ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, σημείωσε πως «Το 2014 πίστευα ότι κάτι καινούργιο μπορεί να έρθει στον τόπο μας και αυτοί οι άνθρωποι να είναι διαφορετικοί. Ήταν νέοι και καλό ήταν να δοκιμάζονταν» ανέφερε.

Ερωτώμενος όμως πιο συγκεκριμένα σχετικά με την ψήφο του, σημείωσε «Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισα Ποτάμι. Στήριξα Δούρου στην Περιφέρεια. Έπεσα έξω. Τώρα δεν θα την στηρίξω».

Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα ότι η σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρχικά πολύ καλή. «Η σύγκρουση δεν ξεκίνησε από μένα. Είχαμε μια καλή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες. Πίστευα ότι ήταν κάτι σωστό. Στηρίχτηκαν πάνω μου και λόγω του αψεγάδιαστου φακέλου.

Ο διαγωνισμός είχε αίσιο τέλος στο πρώτο του σκέλος. Μετά ήρθε η απόφαση του ΣτΕ».

Όσο για το πότε «τα έσπασαν» ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνούμενος να επιστρέψει στις καταγγελίες που έχει κάνει δεσμεύτηκε να παρουσιάσει στοιχεία αν του ζητηθεί από τη Δικαιοσύνη: «Αν μου ζητηθεί να καταθέσω με συγκεκριμένα ονόματα και στοιχεία από την Δικαιοσύνη, γι αυτά που έχω δηλώσει, θα το κάνω».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ξεκαθάρισε πως «Είναι μεγάλο ψέμα ότι είμαι το αφεντικό της Νέας Δημοκρατίας. Αυτά τα λέει ο πρωθυπουργός για να πετά την μπάλα στην εξέδρα». Ερωτώμενος σχετικά με την «γραμμή» των εφημερίδων της ιδιοκτησίας του, τόνισε πως «Τα Νέα και το Βήμα παραμένουν εφημερίδες του Κέντρου και της Αριστεράς. Δέχομαι πολλά παράπονα από τη ΝΔ και για το ρεπορτάζ της ΝΔ. Δεν ασχολούμαι με αυτά. Προχωρώ με τους συγκεκριμένους διευθυντές. Έχουμε πολύ καλούς δημοσιογράφους, ακούς και διαβάζεις όλες τις απόψεις. Η πορεία έχει δείξει ότι καλώς τους έχω εμπιστευτεί. Το να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση το θεωρώ εποικοδομητικό. Το να σου ασκούν κριτική είναι καλό. Λένε για fake news. Δυστυχώς για εκείνους επαληθεύονται».

«Ο πατέρας και ο θείος του Τσίπρα έπαιρναν εργολαβίες από τη Χούντα. Δεν μπορεί να είναι πολύ περήφανος γι’ αυτό ο κ. Τσίπρας. Για έναν δήθεν αριστερό όπως ο Τσίπρας δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες νιώθουν περήφανοι όταν μαθαίνουν πως πλούτισε η οικογένειά του» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσής του με τον πρωθυπουργό και αναπαράγοντας τα όσα ειπώθηκαν και στη Βουλή.

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider