Αύξηση 10% στους μισθούς των σχολικών καθαριστριών υπόσχεται ο Αλέξης Τσίπρας (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αύξηση 10% στους μισθούς των σχολικών καθαριστριών υπόσχεται ο Αλέξης Τσίπρας (pic)
«Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σχεδόν δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τις σχολικές καθαρίστριες στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ολοκληρώθηκε, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να υπόσχεται αύξηση μισθών και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αύξηση κατά 10% του μισθού τους αλλά και την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά, ενώ παράλληλα τόνισε πως οι συμβάσεις, οι οποίες γίνονται από τους δήμους πλέον θα έχουν διετή διάρκεια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Κωνσταντίνα Κούνεβα.

«Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter για τη συνάντησή του με καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός γράφει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Δείτε το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider