«Ο Μητσοτάκης σπεύδει να συμπαραταχθεί με τη διαπλοκή»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ο Μητσοτάκης σπεύδει να συμπαραταχθεί με τη διαπλοκή»

Σε έντονους τόνους ήρθε η απάντηση από το μέγαρο Μαξίμου σχετικά με την σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Real News. Όπως διευκρινίζεται από την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «υιοθετεί πλήρως τις θέσεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα, προτείνει μειώσεις συντάξεων και απολύσεις - τις οποίες κρύβει υπό τον εύφημο τίτλο ‘’συμφωνία αλήθειας’’, εκφράζει την αγωνία του για την πορεία της χώρας - χωρίς λέξη για τα 63 δις μέτρα που επέβαλλαν οι κυβερνήσεις του κόμματός του, υπογράφοντας λευκά χαρτιά στους δανειστές και καταστρέφοντας το 25% του ΑΕΠ και ζητάει άμεσα εκλογές - για να μείνει ακέραιη η διαπλοκή στον τόπο».

«Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη αυτή, ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει "κουτσομπολιά" τα σχέδια στελεχών του ΔΝΤ για πρόκληση πιστωτικού γεγονότος στη χώρα, προσποιείται ότι έχει ξεχάσει ότι το κόμμα του είχε ψηφίσει την συμφωνία του Ιουλίου,- αφού, προηγουμένως, η ΝΔ είχε αποδεχτεί, ως κυβέρνηση, 20 δις περισσότερα μέτρα, αναφέρεται γενικά και αόριστα σε "ισοδύναμα μέτρα" δίχως να κατονομάζει κανένα. Σε ένα μόνο σημείο είναι αρκετά διαφωτιστικός: στη στήριξη του στον κ. Παπασταύρου, φτάνοντας στο σημείο να αποκαλεί "θεσμική εκτροπή" τις κατηγορίες εναντίον του» προσθέτει το Μέγαρο Μαξίμου.

«Τέλος, σε ότι αφορά την ατάκα του κ. Μητσοτάκη "σε λίγο δεν θα τολμούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ", αρχικά προβληματιστήκαμε για το ύφος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη συνέχεια, όμως, θυμηθήκαμε ότι είναι κλεμμένη -και αυτή- από πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας γνωστού συγκροτήματος. Η ευθυγράμμιση του κ. Μητσοτάκη με συγκεκριμένα κέντρα διαπλοκής, είναι εμφανής ακόμα και σε λεκτικό επίπεδο» σημειώνει επίσης το Μαξίμου καταλήγοντας ότι «την ώρα που η κυβέρνηση εργάζεται για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την απαλλαγή της χώρας από την κηδεμονία των δανειστών, ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να συνηγορήσει υπέρ του ΔΝΤ, αλλά και να συμπαραταχθεί με την διαπλοκή. Ο καθείς και τα όπλα του».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider