«Η Νέα Δημοκρατία είναι περισσότερο από ποτέ ενωμένη, προηγείται στις δημοσκοπήσεις και ασκεί σκληρή αντιπολίτευση», δηλώνει ο αντιπρόεδρός της, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αγορά», εκφράζοντας παράλληλα την απόλυτη ικανοποίηση του από τον πρόεδρο της, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και στήριξε μετά πάθους, όπως δηλώνει.

Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι «όλα βαίνουν καλά για την ΝΔ όχι όμως και για τον τόπο». Αναφερόμενος στην επικείμενη αξιολόγηση σημειώνει ότι «δεν περνά καθόλου από το μυαλό του η πιθανότητα να μην κλείσει» παρόλο που πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει την απαιτούμενη «βούληση και ικανότητα για να το πράξει».

Εκφράζει την ελπίδα «να έχουμε σύντομα εκλογές για να μην καταστραφεί η Ελλάδα». Χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας «θεσιθήρες» γιατί όπως λέει «δεν θα αποκτήσουν κρίση συνείδησης για να πάνε σε εκλογές».

Αναφορικά με τη διαμονή των προσφύγων στην Ειδομένη εκτιμά ότι «θα έχουμε θύματα εάν συνεχιστούν τα επεισόδια» και θεωρεί απαράδεκτη την υφιστάμενη κατάσταση αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση η οποία λέει ότι «οφείλει να προλαμβάνει παρά να θεραπεύει».

Για την υπόθεση Παπασταύρου, υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να προτρέχουμε για κανέναν αλλά να περιμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Σε ό,τι αφορά το νεοσύστατο κόμμα Μπαλτάκου - Καρατζαφέρη θεωρεί υπερβολική κίνηση την σύσταση νέου κόμματος. «Κόμμα υπήρχε. Ήταν ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Η μόνη αλλαγή του είναι η προσχώρηση του κ. Μπαλτάκου» δηλώνει.