Μαξίμου: Να απαντήσει η ΝΔ αν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαξίμου: Να απαντήσει η ΝΔ αν θέλει να κλείσει η αξιολόγηση

«Ο Γιώργος Κουμουτσάκος και η Νέα Δημοκρατία αντί να αναζητούν ευφάνταστα λεκτικά σχήματα προκειμένου να επαναλαμβάνουν τα ίδια μονότονα κηρύγματα καταστροφολογίας, ας απαντήσουν εάν επιθυμούν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, μετά το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη.

Οι ίδιοι κύκλοι, απευθυνόμενοι στη Νέα Δημοκρατία, σημειώνουν ότι «αν έχουν επενδύσει πολιτικά σε σενάρια δυσμενή για την οικονομία και για τη χώρα, θα διαψευσθούν».

Κουμουτσάκος: Η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια

«Το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά» σχολίασε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την κοινή συνέντευξη τύπου του οικονομικού επιτελείου για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

«Από την επικείμενη συμφωνία στη σύγκρουση. Και από τη σύγκρουση στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια» συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για τρεις κήρυκες της θεωρίας των παιγνίων.

«Πέρυσι, ο κήρυκας της θεωρίας των παιγνίων, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και στο τρίτο μνημόνιο, ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης. Φέτος, έχουμε τρεις κήρυκες της ίδιας επικίνδυνης θεωρίας. Τους κυρίους Γιώργο Κατρούγκαλο, Γιώργο Σταθάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο. Δηλαδή, τον υπουργό που μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα παρακαλούσε το ΔΝΤ να συμμετέχει επί τριετία στο πρόγραμμα» επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider