«Πόλεμος» ανακοινώσεων Μαξίμου-ΝΔ για τα... μάτια της Μυρσίνης Λοΐζου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Πόλεμος» ανακοινώσεων Μαξίμου-ΝΔ για τα... μάτια της Μυρσίνης Λοΐζου
Τι απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στις ανακοινώσεις της Πειραιώς.

«Κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας» απαντά το Μέγαρο Μαξίμου στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δήλωσε πως το θέμα δεν είναι να αποσυρθεί η Μυρσίνη Λοΐζου, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας ενώ η ΝΔ πηγές της ΝΔ αναφέρουν πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε απελπισία.

«Μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον αυτός θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί» σημειώνει η ανακοίνωση του Μαξίμου και καταλήγει ειρωνικά πως έτσι θα αναγκαστεί ο πρωθυπουργός «να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Δεν ήταν ανάγκη να μας υπενθυμίσει τον καημό του ο κος Μητσοτάκης.

Εδώ και τριάμισι χρόνια που είναι αρχηγός της Ν.Δ. κοιμάται και ξυπνάει με το όνειρο να αποσυρθεί ο Τσίπρας...

Ωστόσο, μετά τις ευρωεκλογές, μάλλον αυτός θα βρεθεί μπροστά στον κίνδυνο να αποσυρθεί, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ευάγγελου Αβέρωφ και αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να αντιμετωπίσει κάποιον σοβαρό αντίπαλο στις εθνικές εκλογές του Οκτώβρη.

Πηγές της ΝΔ, απαντώντας στο Μαξίμου αναφέρουν: «Για της Μυρσίνης την ποδιά, τους έπιασε πια απελπισιά. Οσο διαβάζουν μόνο Ντοκουμέντο, τόσο πλησιάζουν στο φαλιμέντο».

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος τόνισε πως το ζητούμενο δεν είναι να αποσυρθεί κάθε κυρία Λοΐζου, αλλά να αποσυρθεί επιτέλους από την εξουσία ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider