Μητσοτάκης: Η ΝΔ μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μητσοτάκης: Η ΝΔ μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση

Τη βεβαιότητα ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του που παραχώρησε στο CNN International.

Ο κ. Μητσοτάκης, εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας όποτε και αν γίνουν εκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού. Έχει μπουχτίσει ο λαός με αυτήν την Κυβέρνηση. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που μπορεί να προκαλέσει εκλογές. Εμείς, όμως, είμαστε έτοιμοι και θα τις κερδίσουμε».

Και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που θα είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας. Μια Κυβέρνηση που θα φέρει πίσω στην Ελλάδα την ανάπτυξη».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων και τόνισε: «Εμείς θα κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η οικονομία γρήγορα. Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις».

Και συνέχισε: «Η Ελλάδα χρειάζεται ξένες επενδύσεις. Αυτή είναι η στρατηγική για να πάει η χώρα μπροστά. Όχι η λιτότητα. Αλλά αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί».

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί και σημείωσε πως «η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider