Κύκλοι Σαμαρά σε Γεροβασίλη: «Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κύκλοι Σαμαρά σε Γεροβασίλη: «Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν»

Σκληρή ανταπάντηση στις καταγγελίες της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη εξαπέλυσαν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη δήλωσή της για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά που εμπλέκει ανθρώπους από το συγγενικό περιβάλλον του κ. Σαμαρά με τη λίστα Lagarde.

«Η σημερινή δήλωση της κ. Γεροβασίλη που έσπευσε να υιοθετήσει σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι όχι μόνο ψευδής, όπως το δημοσίευμα, αλλά και χυδαία», ανέφεραν χαρακτηριστικά. «Δείχνει την απελπισία στην οποία έχει περιέλθει η "γνωστή" ομάδα του Mαξίμου, ενόψει των ευθυνών της για το κατάντημα της χώρας. Όμως οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους», πρόσθεσαν.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο η κ. Γεροβασίλη είχε ζητήσει εξηγήσεις από τη λεωφόρο Συγγρού από τη ΝΔ και τον ίδιο τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Σημερινά δημοσιεύματα συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ» είχε αναφέρει η κ. Γεροβασίλη προσθέτοντας: «Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα».

«Όσο οι αποκαλύψεις, που εμπλέκουν την προηγούμενη ηγεσία της Ν.Δ. σε υποθέσεις μαύρου χρήματος, διαδέχονται η μία την άλλη, τόσο περισσότερο η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται προκλητικότερη» προσθέτει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider