Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να διασωθεί με μεθόδους Μαδούρο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να διασωθεί με μεθόδους Μαδούρο
«Με μεθόδους Μαδούρο, η παρέα του Μαξίμου προσπαθεί να διασωθεί» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

«Με μεθόδους Μαδούρο, η παρέα του Μαξίμου προσπαθεί να διασωθεί» δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός, είπε, «έχει φτάσει στο σημείο να κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού. Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και την Κεντροαριστερά. Αδειάζει και τους βουλευτές του, αφού τους χρησιμοποίησε για να ψηφίσουν τα πάντα, σαν στημένη λεμονόκουπα».

«Όσο για την απόπειρα λεηλασίας του χώρου μας , αυτή πέφτει στο κενό. Συνεχίστε κ.Τσίπρα, για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1000 έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής» πρόσθεσε.

Η κ. Γεννηματά υποστήριξε ότι «αυτή η Κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο, επικίνδυνη για την Δημοκρατία» και την κατηφόρησε για καθεστωτισμό και αμοραλισμό.

«Τέως Υπουργοί αλληλοκατηγορούνται με απειλές τύπου υποκόσμου για παράνομες χρηματοδοτήσεις της κυβέρνησης από ξένα κέντρα 50 εκ ευρώ για την συμφωνία των Πρεσπών και αδιαφανείς αναθέσεις» είπε.

«Τον τελευταίο λόγο όμως τον έχει ο Ελληνικός λαός. Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό, να ξεμπερδεύουμε με την δεξιά πολιτική από την fake αριστερά» τόνισε.

Παράλληλα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη και στην ΝΔ να εμφανιστούν ως "σωτήρες", γιατί η ΝΔ εκφράζει ότι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό υπάρχει στον τόπο».

«Για μας η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος μην το ξεχνάμε» είπε και συμπλήρωσε:

«Μια λύση υπάρχει γι αυτούς που θέλουν να τελειώσουν με τον κ Τσίπρα. Να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής, Να βάλουν φρένο στη συντήρηση Και όταν φύγει ο Τσίπρας και η παρέα του, εμείς είμαστε εδώ να κουβεντιάσουμε κάτω από άλλους όρους με τους πραγματικά προοδευτικούς ανθρώπους και τους αγωνιστές αυτού του χώρου. Η χώρα χρειάζεται Προοδευτικές λύσεις. Μόνο ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής μπορεί να τις εγγυηθεί».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider