Χιλιάδες Αρκάδες στην κοπή πίτας του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Βλάση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χιλιάδες Αρκάδες στην κοπή πίτας του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Βλάση
Περισσότεροι από 2.000 Αρκάδες τίμησαν με την παρουσία τους τον βουλευτή Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστα Βλάση στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του πολιτικού του γραφείου στην Τρίπολη.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ το «παρών» έδωσαν η βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.

Επιπλέον, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση πολλά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου της Αρκαδίας και φυσικά πλήθος φίλων και υποστηρικτών του κ. Βλάση.

Στην ομιλία του ο κ. Βλάσης εξαπέλυσε «πυρά» προς την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική της και εστιάσε στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης δίνοντας έμφαση στην Παιδεία και την μη τροποποίηση του άρθρου 16 για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών κάνοντας λόγο για ξεπούλημα της Μακεδονίας και παραχώρηση της μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας στους γείτονές μας.

Κλείνοντας, ο κ. Βλάσης κάλεσε τους παρευρισκόμενους να μην αφήσουν τους άλλους να αποφασίζουν για εκείνους. «Κλείστε τα αυτιά σας στα μεγάλα λόγια και στις κενές υποσχέσεις και αποφασίστε συνετά για την εκπροσώπησή σας», είπε χαρακτηριστικά και τους προέτρεψε φεύγοντας να μεταφέρουν σ’ όλους τους συντοπίτες τους το μήνυμα ότι με σκληρή δουλειά κι αμοιβαία εμπιστοσύνη, μονοιασμένοι και ενωμένοι μπορούμε να οικοδομήσουμε μια Ελλάδα καλύτερη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider