ΝΔ: Προβάδισμα 13 μονάδων - Χωρίς αντίπαλο ο Μπακογιάννης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Προβάδισμα 13 μονάδων - Χωρίς αντίπαλο ο Μπακογιάννης
Ξεπερνά τις 13 ποσοστιαίες μονάδες το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για το «Πρώτο Θέμα». 

Έτσι στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 31,2%, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μόλις 18,1% με τη διαφορά να ανέρχεται στις 13,1 ποσοστιαίες μονάδες. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 5,8%, τέταρτο το Κίνημα Αλλαγής με 5,6% και πέμπτο το ΚΚΕ με 4,7%.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα, φαίνεται να είναι και το τελευταίο που εξασφαλίζει την είσοδό του στη Βουλή. Πιο κοντά στο όριο του 3% από εκείνα που μένουν εκτός Βουλής εμφανίζονται η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη με 2,4% και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου με 2%.

Στην αντίστοιχη έρευνα για τον Δήμο της Αθήνας, ο Κώστας Μπακογιάννης εμφανίζεται να «τρέχει» δίχως αντίπαλο. Κι αυτό καθώς ο στηριζόμενος από ΝΔ και Ποτάμι υποψήφιος καταγράφει 38,3%, ενώ ο Παύλος Γερουλάνος που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με μόλις 12%. Ακολουθούν οι Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ με 10,1%, Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής με 8,1% και Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ με 4,8%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider