Δανέλλης: Δεν προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δανέλλης: Δεν προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ

Απαντήσεις σχετικά με όλα όσα του χρεώθηκαν εξαιτίας της απόφασής του να στηρίξει με την ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, προερχόμενος από το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης. «Με τη σημερινή μου ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, δεν σημαίνει ότι προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο βουλευτής.

«Μας είπαν γυρολόγους, ξέμπαρκους και ρετάλια» ανέφερε ο ίδιος και εκτίμησε πως ο λόγος της σφοδρής εναντίον του κριτικής «δεν είναι καν η Συμφωνία των Πρεσπών». Αντίθετα, όπως εξήγησε «Η Συμφωνία και τα παρεμπίπτοντα αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας και αυτό προκαλεί ανησυχίες και αντιδράσεις».

«Δεν με πτοούν οι απειλές και οι λοιδορίες» σημείωσε ο κ. Δανέλλης που τόνισε ακόμα πως «η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την πατρίδα, αλλά η κοινωνία φαίνεται έχει κατεβάσει ρολά στη λογική».

«Επιμένω να πιστεύω ότι οι εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ γι αυτούς που μας χρεοκόπησαν και θέλουν να επιστρέψουν» ανέφερε ο Σπύρος Δανέλλης. Ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, απάντησε μάλιστα και συγκεκριμένα στην κριτική που του άσκησε την Τρίτη, ο Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής. «Μου χρεώνεις ότι παραμένω σταθερός ως εκ προμελέτης λάθος. Το Ποτάμι θεωρεί στρατηγικό εταίρο τη ΝΔ που έχτισε το πελατειακό κράτος και χρεοκόπησε τη χώρα. Την χειρότερη εκδοχή της ΝΔ. Τι σχέση έχει αυτό το πράγμα με το Ποτάμι;» αναρωτήθηκε ο κ.Δανέλλης.

Κλείνοντας, ανέφερε: «Η σχέση μου με το Ποτάμι είχε καταστεί ληξιπρόθεσμη από το συνέδριο και έπειτα, όταν το τελευταίο αποφάσισε αυτή τη στρατηγική σύγκλησης με τη ΝΔ. Αύριο στις Πρέσπες να μην κάνετε ούτε το έγκλημα ούτε το λάθος. Ο πολιτικός δεν μπορεί να δειλιάζει να σηκώσει το βάρος των ευθυνών που του αναλογούν. Ο πολιτικός υποχρεούται να ακολουθήσει τις αρχές και τη συνείδησή του» κατέληξε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider