Παρέμβαση του ΕΣΡ για τις απολύσεις στον ΣΚΑΙ ζητά ο Παππάς

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Παρέμβαση του ΕΣΡ για τις απολύσεις στον ΣΚΑΙ ζητά ο Παππάς
οπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ζήτησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, για το μπαράζ απολύσεων που σημειώθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ζήτησε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς.

Ο κ. Παππάς, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «η αιφνιδιαστική και αναιτιολόγητη, κατά τους ίδιους, απόλυση 12 εργαζομένων του ΣΚΑΪ, δεν αφήνει ασυγκίνητη την Πολιτεία και τα όργανα της».

«Ο ν.4339/2015 προβλέπει 400 εργαζόμενους ανά σταθμό και συνιστά όρο για την κατοχή αδείας. Είμαι βέβαιος ότι το ΕΣΡ θα έχει τη σχετική εγρήγορση» σημείωσε ο κ. Παππάς.

Υπενθυμίζεται ότι η διοίκηση του σταθμού προχώρησε σε 12 απολύσεις. Οι 12 δημοσιογράφοι που απολύθηκαν είναι οι: Ιουλία Βελισσαράτου, Κλειώ Νικολάου, Μαρία Δουρουδή, Βίκυ Κατεχάκη, Βασίλης Τάνης, Μαρία Καραγιώργου, Κατερίνα Μπακογιάννη, Σταύρος Σαμουηλίδης, Σοφία Τσίπα, Σταύρος Οικονομόπουλος, Ζωή Κατζαγιαννάκη και Μαρία Φαρμακιώτη.

Να σημειωθεί εδώ ότι η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 48ωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό, τον ραδιοφωνικό σταθμό και την ιστοσελίδα του «ΣΚΑΪ», αξιώνοντας την άμεση ανάκληση των «μαζικών απολύσεων».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider