ΝΔ: Αυτοεξευτελισμός το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΝΔ: Αυτοεξευτελισμός το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης

Για «αυτοεξευτελισμό» κάνει λόγο η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενες στις εξελίξεις στον κυβερνητική συμμαχία.

«Σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του» τόνιζαν οι ίδιες πηγές, αφιερώνοντας τη συγκεκριμένη φράση στους δυο κυβερνητικούς εταίρους.

Σπυράκη: Μπροστά στον Καμμένο, η Κομανέτσι είναι στιγμή στην ιστορία

Εντυπωσιασμένη από τις διαρκείς κυβιστήσεις του Πάνου Καμμένου εμφανίστηκε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη νωρίτερα (ΣΚΑΪ 100,3), μιλώντας εν γένει για κυβέρνηση-αλαλούμ.

«Ο κ. Καμμένος είναι σε διαρκή κυβίστηση, μπροστά του η Κομανέτσι είναι μια στιγμή στη ιστορία», είπε η κ. Σπυράκη, υπογραμμίζοντας ότι, όταν ο υπουργός δηλώνει παραίτηση στους αρχηγούς των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν μπορεί την επόμενη μέρα να γίνεται συζήτηση στη Βουλή για μια σύμβαση που προβλέπει αντισταθμιστικά οφέλη ύψους 230 εκ. ευρώ.

«Υπάρχει συζήτηση αν φύγει ο κ. Καμμένος, να αντικατασταθεί από πρόσωπο του στρατεύματος. Καλούμε την κυβέρνηση να μην επιχειρήσει να εμπλέξει το στράτευμα σε τέτοια πορεία. Όταν μάλιστα πρόκειται για μια κυβέρνηση που παραπαίει. Δεν μπορεί να είναι μπαχαρικό στην πολιτική κουζίνα», είπε ακόμα η κ. Σπυράκη, κάτι που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και «φωτογράφισε» το σενάριο αντικατάστασης του κ. Καμμένου από τον Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο κ. Αποστολάκη. Κάλεσε, τέλος, την κυβέρνηση, όσο υπάρχει αυτό το καθεστώς, να μην προβεί και σε κρίσεις στο στράτευμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider