Mητσοτάκης: Ανοιχτές για όλους οι πόρτες της ΝΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Mητσοτάκης: Ανοιχτές για όλους οι πόρτες της ΝΔ

«Σημαντική μέρα για τη Νέα Δημοκρατία» χαρακτήρισε την Κυριακή ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων του 10ου τακτικού συνεδρίου και πρόεδρων - Διοικητικών Συμβουλίων των δημοτικών τοπικών οργανώσεων του κόμματος.

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την παράταξή μας, για τη ΝΔ», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης αναφέροντας ότι δεκάδες χιλιάδες μέλη του κόμματος συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές.

«Οι πόρτες της παράταξής μας είναι ανοιχτές για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας. Και το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο το οποίο θα λάβει χώρα σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, θα είναι ένα συνέδριο σταθμός στην πορεία της ΝΔ. Για να γίνει ξανά η ΝΔ η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στον τόπο», διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Οι εσωκομματικές εκλογές

Ανοιχτές από τις 10 το πρωί της Κυριακής είναι οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την ανάδειξη συνέδρων, ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί το διάστημα 22 - 24 Απριλίου στην Αθήνα.

Περαιτέρω θα εκλεγούν οι πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider