Γεννηματά: Ο νόμος Κατρούγκαλου καταρρέει

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεννηματά: Ο νόμος Κατρούγκαλου καταρρέει
Η κυβέρνηση με το νόμο Κατρούγκαλου είναι χορηγός της ΝΔ για ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Είναι πια σε όλους καθαρό ότι ο νόμος Κατρούγκαλου καταρρέει», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. «Με το νόμο αυτό, το νόμο των χαμηλών συντάξεων και των μεγάλων αδικιών, η κυβέρνηση γίνεται ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας για ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης».

«Σήμερα στη Βουλή, μετά την κατακραυγή η κυβέρνηση παίρνει πίσω τις μειώσεις που η ίδια εισηγήθηκε και ψήφισε για τις παλιές συντάξεις», ανέφερα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, «μένουν όμως οι μεγάλες μειώσεις στις νέες συντάξεις, στις αναπηρικές και οι εξοντωτικές παρεμβάσεις στις συντάξεις χηρείας».

«Με τον νόμο αυτό, τον νόμο των χαμηλών συντάξεων και των μεγάλων αδικιών, η Κυβέρνηση γίνεται ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας για ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά. «Ο νόμος Κατρούγκαλου, ο νόμος των ΣΥΡΙΖΑ/Ανελ δεν διορθώνεται, καταργείται», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

«Το σύστημα να αναμορφωθεί και να ενισχυθεί με νέους πόρους-ειδικά για την νέα γενιά- μέσω της αξιοποίησης -(και όχι εκχώρησης) της Δημόσιας περιουσίας και του Ορυκτού μας πλούτου», κατέληξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, αναφορικά με το ασφαλιστικό σύστημα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider