Καμμένος: Στηρίζω μέχρι τέλους τον Τσίπρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμμένος: Στηρίζω μέχρι τέλους τον Τσίπρα

«Στηρίζω μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα», δεσμεύθηκε, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, εξηγώντας πως «ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι μέλος της διαπλοκής και για αυτό συνεργάστηκα μαζί του».

«Θα στηρίξω τον Αλέξη Τσίπρα γιατί ούτε σπίτι πήρε από τον Χριστοφοράκο, ούτε συνέταιρος της διαπλοκής ήταν», τόνισε.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ρωτώντας αν συγγενής του έχει μετοχές στην MARFIN, ενώ σημείωσε ότι το έγγραφο που παρουσίασε ο κ. Μητσοτάκης και εμφανίζει την ΕΡΤ να συνάπτει συμφωνία με τον εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολις» υπογράφεται από τον πρόεδρο της ΕΡΤ που διόρισε η Ν.Δ.

Για το αίτημα περί εκλογών ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Θα σας θυμίσω μία φράση του αείμνηστου Καραμανλή: τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά. Αν θέλετε ακολουθείστε την κοινοβουλευτική διαδικασία».

Απευθυνόμενος προσωπικά στον πρόεδρο της ΝΔ του θύμισε πως «όταν ήσασταν στη Βοστώνη τον Οκτώβριο του 1993 ο πατέρας σας, ο Κώστας Μητσοτάκης, μίλησε στο ΣΕΦ και κατήγγειλε ότι ανατράπηκε από μία ανίερη συμμαχία συμφερόντων που δεν ήθελαν να πουληθεί ο ΟΤΕ. Χιλιάδες κόσμου τότε είχε ένα σύνθημα: «Αλήτη, προδότη Σαμαρά». Ο πατέρας σας δάκρυσε και αυτό δεν το ξέχασε».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider