Κουτσούμπας: Διαλεύκανση μέχρι τέλους για όλα τα σκάνδαλα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κουτσούμπας: Διαλεύκανση μέχρι τέλους για όλα τα σκάνδαλα

Την ανάγκη μέχρι τέλους διαλεύκανσης όλων των σκανδάλων που έρχονται στο φως εξέφρασες, από το βήμα της Βουλής, το βράδυ της Τρίτης, κατά την προ ημερησίας συζήτηση για τη δικαιοσύνη, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ωστόσο, όπως τόνισε, «η απαίτηση για μέχρι τέλους διαλεύκανση όλων των σκανδάλων δεν πρέπει να οδηγεί σε συγκάλυψη των πραγματικών αιτιών των λαϊκών προβλημάτων».

«Ο ένας βγάζει τα βρώμικα του άλλου στη φόρα για να προωθήσει δικά του συμφέροντα», κατήγγειλε ο κ. Κουτσούμπας, για να προσθέσει πως «ολόκληρος ο 20ος αιώνας και οι αρχές του 21ου αιώνα είναι γεμάτες από τέτοιες μάχες». Δεν αποτελεί πρωτοτυπία η σημερινή συζήτηση».

«Σας έχουμε μάθει. Κάθε φορά που τα κόμματα των μνημονίων ένιωθαν τη λαϊκή πίεση και αγανάκτηση, ανασύρονταν από τα συρτάρια η διαπλοκή και η σκανδαλολογία», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας, για να επισημάνει, στη συνέχεια, πως «οι προτάσεις της κυβέρνησης αφορούν αναδιανομή της πίτας ανάμεσα στα παλιά και τα νέα τζάκια».

«Για το ΚΚΕ το πρόβλημα από το οποίο προκύπτει η διαπλοκή είναι ο κεφαλαιοκρατικός ανταγωνισμός. Τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα πάντα σχετίζονταν με την ανάδειξη νέων τζακιών», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider