Νέοι διαγωνισμοί για δύο τουριστικά ακίνητα από το ΤΑΙΠΕΔ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέοι διαγωνισμοί για δύο τουριστικά ακίνητα από το ΤΑΙΠΕΔ

Δύο νέους διαγωνισμούς για την τουριστική αξιοποίηση ακινήτων, το ένα στο Πόρτο Χέλι και το άλλο στο Βαρθολομαίο Ηλείας, ανακοίνωσε την Τετάρτη το ΤΑΙΠΕΔ.

Το ακίνητο στο Πόρτο Χέλι, έκτασης 627 στεμμάτων, βρίσκεται στη θέση Βερβερόντα της δημοτικής κοινότητας Κρανιδίου. Το ακίνητο χωρίζεται σε δύο ζώνες, η πρώτη συνολικής έκτασης 427 στρεμμάτων προορίζεται για αναψυχή-τουρισμό και η δεύτερη, έκτασης 200 στρεμμάτων, μπορεί ν’ αξιοποιηθεί και για άλλους σκοπούς (περιβαλλοντικούς, τεχνικούς, μεταφορικούς κ.ο.κ.). Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να δώσουν εγγυητική επιστολή 150 χιλ. ευρώ και να υποβάλουν την προσφορά τους έως την 1η Απριλίου 2016.

Το ακίνητο στο Βαρθολομαίο Ηλείας, συνολικής έκτασης 952 στρεμμάτων, βρίσκεται στη θέση «Θίνες». Προορίζεται για τουριστική αξιοποίηση και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του υποχρεώνεται να δημιουργήσει γήπεδο γκολφ 18 οπών. Ο διαγωνισμός πώλησης του ακινήτου συνοδεύεται από εγγυητική ύψους 150.000 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την προσφορά τους έως την 1η Απριλίου 2016.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider