Ικανοποίηση Κορκίδη για τις νέες επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις του λιανεμπορίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ικανοποίηση Κορκίδη για τις νέες επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις του λιανεμπορίου
«"Ηλεκτρονικό Ράφι" στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις» προσφέρει το ΕΒΕΠ.

Θετικά αποτιμά ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, τις νέες επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις λιανεμπορίου που έμειναν κλείστες λόγω «σκληρού» lockdown την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε από τη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Κορκίδης σημειώνει πως «θεωρούμε σωστή και δίκαιη την έκτακτη επιδότηση στις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου που έμειναν κλειστές και την περίοδο των εορτών και δεν μπόρεσαν να δουλέψουν ούτε με τη μέθοδο του click away, αλλά και στους εργαζομένους τους, όπως εξήγγειλε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και κάθε πληττόμενη επιχείρηση θα λάβει εκτάκτως 3.000 ευρώ, ενώ ο κάθε εργαζόμενος 1.000 ευρώ.

Όπως μάλιστα διευκρίνισε ο υπουργός ξεκάθαρα ισχύει για περιοχές ευθύνης του επιμελητηρίου μας στη Δυτική Αττική, όπως η Ελευσίνα, τα Μέγαρα και ο Ασπρόπυργος, που ήταν για μεγάλο διάστημα σε σκληρό lockdown».

«Ηλεκτρονικό Ράφι στο Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις

Στην ίδια δήλωση, ο κ. Κορκίδης αναφέρει πως το ΕΒΕΠ «προσφέρει δωρεάν στις επιχειρήσεις το Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην τοπική ηλεκτρονική αγορά του Πειραιά και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr με την πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου. "ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ"».

«Οι επιχειρηματίες μπορούν σήμερα μέσω του ΕΒΕΠ να έχουν:

* "Click on line" για ηλεκτρονική προβολή των προϊόντων στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημα

* "Ηλεκτρονικό Ράφι" στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.

* Το επιμελητήριο αναλαμβάνει την πρωτοβουλία αυτή σε συνεργασία με την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις. Τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες χωρίς καμία υποδομή (μια απλή μόνο σύνδεση στο internet) μπορούν άμεσα να προβάλουν ή/και να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους, όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και μπορούν εύκολα να αποκτήσουν ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κανάλι για να προβάλουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

Υπενθυμίζεται ακόμη, ότι το Directmarket.gr αποτελεί εξέλιξη μιας επιμελητηριακής πρωτοβουλίας που στηρίχθηκε από την ΚΕΕΕ και σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.600.000 προϊόντα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider